Jag kan inte...

...släppa min gravid-dröm. Den var så sjukt stark! Det känns verkligen som att jag är gravid på riktigt! Jag har suttit och surfat lite efter symptom och lite smått och gott om graviditet på vårdguiden. Det här kommer sluta med en sjuk skengraviditet eller vad tror ni?

Caroline

kort fakta: Det finns över 100 låtar som innehåller namnet Caroline. Mitt namn också. De flesta av dem handlar aktivt om en kvinna vid namn Caroline. Uteslutande: om mig, alltså.

Drömde en märklig dröm inatt

Shit. Igår var jag så jävla low. Jag ville seriöst bara dyka ner under täcket och sova. Ville ingenting. En bad day helt enkelt. Men lite häng med Josefin och co. gjorde saken lite bättre ändå.
  Inatt drömde jag att jag var gravid. Detta fick jag inte reda på genom ett vanligt graviditetstest utan jag gjorde ett ultraljud med en läkare som såg ut som Jack Nicholson och fick se lilla fostret. Som såg ut som en riktig baby fast i miniformat. Jag började gråta för jag insåg att jag aldrig skulle kunna ta bort det. Sedan mådde jag dåligt.
  Jag är faktiskt lite rädd för att bli gravid i nuläget. Jag vet inte om jag skulle kunna ta bort ett foster så lättvindigt. Det skulle nog vara jävligt känpigt för mig. Alla mina vänner som blivit med barn och tagit bort det säger att det var jobbigt, även mina vänner som kanske inte är så überkänsliga annars verkar tycka det. Inte för att jag tror att jag är gravid, men jag slarvar med mina minipiller och så mår jag illa ibland. Som om det skulle vara en indikation på riktigt, haha, men ni fattar grejen. Lite nojjig. Inga konstigheter. Jag ska fixa en P-stav tror jag, det verkar bättre.
  Jag ska köpa en annan grej också. En jäävligt bra grej. Smart-cig! En elektronisk cigarett! Det kommer rök och det ska smaka cigg, men det innehåller inte ett spår av tobak. Sedan har man filter i och man väljer själv hur mycket nikotin man vill ha i - man kan välja helt utan nikotin. Man får röka den överallt och som sagt - den skadar dig inte på något sätt.
  Har du hört talas om en bättre uppfinning så säg!
  Kram /Dickson

Seg i kolan

Shit vilken helg det har varit.
I fredags gick jag ut med Rakel kakel, vi gick till grodan efter mysigt förkrök. Roxanne var också med. Det är Rakels beztis. Det var roligt.
I lördags jobbade jag. Började ett, mådde som en prins faktiskt. Det var jättesoft för jag fick stå med de som var nya och coacha dem och hjälpa dem och se till att de mådde bra. Det verkade de göra. De var jätteduktiga. Sen närjag slutat åkte jag lite karusell och drack två öl. Sen drog jag till bunker-festen. Var väl där vid elva-tolv, söp satan. Dansade och drack en mycket onödig hembrygd öl där på morgonkvisten. Den var äcklig, jag blev yr av den och den fick mig att vilja kasta upp lite maginnehåll. Stiligt. Det blev lite väl mycket den kvällen. Vi drog hem till Rakel och sov där och klockan var väl kanske 6:00 när vi kom hem.
Upp vid 10-11 på söndagen för att åka hem och städa mitt rum mycket grundligt. SKitjobbigt var det, verkligen. Tog stööööört lång tid. Det var en sån där städning ni vet när man blir arg på sig själv för att man samlar på sig så mycket skit! Kvitton, påsar, lappar... men det var skönt att bli av med. Sen var det släktkalas! Mamma var stressad, alla var glada, mormor drack vin och jag fick jättemånga fina presenter. Gudfar höll tal, det sjöngs tre gånger och jag var helt slut efteråt. Men jag fick iallafall min Beck-box. Alla jävla beckfilmerna samlade. SWEET! Sov som ett barn.
Sen försov jag mig lite imorse. Är det inte helt sjukt hur snabb man kan bli under stress? En timme efter att jag vaknat var jag på jobbet och hade då hunnit köpa en macka på vägen. Men jag är trött idag. Helt slut i hjärnan. Och jag vill att turbulens-karusellen ska ta slut nu, jag har för mycket att göra... jag ser faktiskt ännu ingen ände på den stress-period jag upplever nu. Det känns förjävligt. Ikväll blir första kvällen på ett bra jävla tag när jag BARA kan ta det lugnt. Ach. Jag blir trött bara av att tänka på det. Saknar mina torr-perioder när jag åkte hem varenda dag efter jobbet, gjorde lite mellis kanske (haha, mellis), och slappade framför TV:n hela kvällen. Lärde mig tablån utantill. Det trista är ju att det är ju det jag verkligen VILL göra som får stryka på foten. Vännerna exempelvis. Fast i helgen, såg jag, är jag iallafall bannemig ledig. SKÖNT! Det kändes bra i magen. En helt blank helg i kalendern. Me likey.


Om Kenza

Jag har upptäckt en grej med Kenza. Vi är själstvillingar. Vi är båda från nacka, vi hängde båda i vitan sommaren 2004, vi gillar samma butiker, vi fyller nästan år på samma dag. Vad jag kan upptäcka är väl de enda väsentliga skillnaderna att hon har vigt sitt liv åt TH. Jag gillar inte TH så mycket. Men det ska vi nog ändra på. Det blir ju problem sen när vi ska gifta oss, jag och Kenza. Om jag får migrän varje gång hon ska braka på "monsuun" eller vad fan den heter på högsta volym. Och så bråkar vi. Och så får jag ett utbrott och låser in mig på toaletten i två timmar. Och hon kommer inte och knackar på dörren när jag sitter där utan jag får självmant masa mig ut med en ursäkt. Då ska jag pilla i hennes långa hår och undra varför vi egentligen bråkar så om det här. Fråga henne om det är värt det. Och det tycker hon. För hon kommer inte sluta älska TH. Jag kommer alltid hamna tvåa efter de där tyska bög-emos...erna. Fattar ni att jag försökte skriva emo i plural i bestämd form? Aja. Det enda jag kan göra är ivf att lära mig. Lära mig puffa upp håret sådär som Bill kan. Sådär så att varje hårstrå står ut som en lång ståltråd från hårfästet. Sedan kan vi älska, jag och Kenza. Annars får hon huvudvärk.

Svallningar

Jag får svallningar och svindel. Jag får pirr i magen och glädjekänsla ur öronen. Jag ska få se mitt livs idol på storsjöyran - Debbie H ur det legendariska Blondie. De spelar nämnligen där. Lyckan är total. Fatta - min största IDOL musikaliskt sett. De var populära på 70- 80talet! Ändå ler lyckan mot mig. Jag ska stå BÄNKAD längst fram. Kosta vad det kosta vill. Jag skiter i om ett revben ryker. Jag + Debbie = sant

Om Mackor

Jag älskar Mack-kriget nere vid Hötorgets tunnelbana. Det är så stört bra! Man får en assjysst fralla för 10 spänn där nere, enbart på grund av ett priskrig. Två "caféer" och en matbutik. Då blir det ju lätt konkurrens om frukostgästerna...
Ni kanske undrar hur operation "Black Coffee" går. För er som undrar kan jag säga att det bara går bra faktiskt!  Sjukt bra! Numera har jag vant mig så pass mycket att jag inte ens tycker om att ha mjölk i längre. Usch nej. Det blir så blaskigt då.
  Och vem fyller år på torsdag..? Inte jag, för jag fyller år på onsdag. Det blir grymt! 20! SYSTEMET WOHOOO! Jag har redan planerat vad jag ska köpa. Asti, Budweiser, en flarra vin kanske. Lite prit. Sen blir det... inte fest, men parkhäng, hade jag tänkt. Men orka ordna osv.

Hm. OK.

Utgångspriset för brollans lgh var visst ungefär hälften av de jag kollar på. Bakslag... men jag VILL så gärna! Jag skulle lätt kunna börja strippa för att få ihop pengarna osv. Det finns en som gav mig gåshud... Lundagatan... nära skinnarviksberget... jag kräks nästan för jag vill HA DEN! Jag vill inreda den med mina möbler och tända ljus och bada långa skumbad där. Jag skulle kunna göra så mycket för att få bo på söder, förstår ni. Läget, har jga upptäckt, betyder fan allt för mig. Lägenheten i sig är inte alls lika viktig. Jag hör ju hemma på söder! Jag är ju en södertjej! JAG FÖRTJÄNAR DETTA, HÖR NI!? Jag funtar faktiskt på att gå på visningen för den på lundagatan. Ba fö att.


Lägenheter

Sitter och drömmer lite och kollar på lägenheter på söder (på arbetstid, dålig tjej :( )
Jag har inte givit upp drömmen om att få bo där. Det störda är att det finns en hel del bostadsrätter som kostar under 2 mille och under 3 lax i hyra! Kan någon förklara det för mig? Jag är så jävla på! Jag börjar faktiskt känna ett litet sug i magen att flytta. Vet inte varifrån det kommer men kanske att jag börjar bli lite vuxen ändå..? Jag måste snacka med brorsan om att ta lån bara. Han har ju gjort det för att tjacka sin och jag måste veta vad som är rimligt att pröjsa och hur det går till, har inte riktigt fattat det där än. Men jag är så jävla sugen på en mysig liten etta på söder. Jag vet att jag hör hemma där. Jag blir typ lite skitnödig när jag tänker på det.
  Grejen är ju den att det känns lite taskigt att flytta nu. Nu när far min har lagt ner så mycket på att tapetsera mitt rum och så. Eller kanske inte förresten. Det finns ju kvar där isf och kan bli jordens bästa gästrum. Nej, jag känner nog att inom ett år vill jag ha flyttat. Och jag ska bo på söder. Så är det bara!

Om Kaffe

Det går ganska bra med mina nya kaffevanor. Jag har precis under några timmar satt i mig en dubbel espresso utan att rynka på näsan allt för mycket. Jag svepte det sista (vilket var ganska mycket) nyss. Det var kallt, aningens obehagligt. Vi får se vad som händer. Jag kanske kräks eller får kallsvettningar. Eller kanske dödsångest. Vi får se, som sagt.
  Jag blir depp. Jag har nämnligen växt. Och inte på höjden. Vad jag försöker säga är att jag har för trånga byxor på mig. Mina röda Cheap Mondays som jag nästan utan problem fick på mig i somras har jag idag kämpat och svettats för att komma i. De sitter jättetight över arslet och klämmer åt på mitt bäcken. Inte kul alls faktiskt. Inte heller faktumet att jag sätter på mig dem för någon annans skull roar mig särskilt. Vad hände med feministen inom mig? Vad hände med Carolinen som hatade "tofflar"? Jag är ju bannemig likadan själv! Bajs också.


Black Coffee

Jag håller på att försöka sluta ha mjölk i kaffet. Varför det? undrar du. Det är helt enkelt mycket ballare än att dricka exempelvis latte som ju faktiskt enbart är mjölk med lite kaffe i. Plus att jag har upptäckt att koffeinet har mer effekt om jag inte spär med mjölk utan istället tillsätter lite råsocker. Fatta grejen. Fatta om någon månad eller så när jag ska beställa kaffe. "Svart, tack". Eller ännu hellre: "Dubbel espresso, tack".


Dagens Uppdrag:

Försök att säga "Statistiska Centralbyrån" - full.
En kul grej att göra om man ska döda lite tid är att gå in på hemsidan: http://www.scb.se och klicka vidare på "namnstatistik" (finns i en box till höger). Där kan du kolla hur många kvinnor som heter Göran i förnamn. Exempelvis.

OK, om senaste veckan, då. Och förra helgen. Ni kommer fatta när ni läser.

Fredag: Vive la Fête lirade på Nalen och jag var där såklart. Jag var helt otroligt snygg, för jag hade en jättesnygg svart top och min magiska guldkjol. Plus mina fruktansvärda, livsfarliga pumps med guldpaljetter på. Iallafall. Linn var hemma hos mig innan och vi drack ett glas vin och ordnade till oss lit'. Sen drog vi in till stan men åt olika håll. Jag lite småstressad eftersom att jag kmr anlända efter insläppet men det var ju förband ochgrejer så jag kunde ställa mig längst fram utan problem. Bänkade mig där hela konstjärten. Kissnödig, törstig, hes och med en tryckande smärta på bröstkorgen gick jag lycklig ifrån en lysande spelning. Jag råkade ge mitt nummer till killen som stod brevid mig. Han ringde fyra gånger. Jag svarade inte. Sen var tanken att jag skulle på fest i Solsidan hos Anna. Jag tog mig till slussen. Såg där en kille med två Ukuleles. Jag mindes att Dave från rockklassiker skulle dela ut sådana så jag frågar om han fått dem därifrån. Det hade han. Jag fick en. Den var blå. jag blev glad och småsjöng för mig själv hela resan till Solsidan, dit jag åkte för att bli hämtad tillbaka till stan i taxi eftersom att festen var slut. Kul grej. Vi (Jag, Jossan, ett gammalt ligg (som stöter på mig) och hans kompis) åkte till Medusa och där hände det grejer kan jag lova. Vi gick in och jag går till baren efter att ha träffat på lite bekanta osv. Ställer mig där och får vänta jättelänge på min tur. Precis innan jag ska beställa så får jag en öl av killen brevid mig. Skitsnällt! (Jag byter tempus nu). Sen kommer Jossan och ställer sitt vinglas hos mig och väser "vakta". Undrar vad hon skulle göra. Jag får snällt stå kvar i baren då en annan kille glider in brevid mig. Vi småpratar lite och han vill beställa e drink åt mig. Det får han men det går sådär. Sen ser jag att en tjej har en drink som ser jättegod ut och får smaka på den. Sen vill hon ha ett nytt sugrör. Då blir jag lite förolämpad. Jga beställer en likadan, en San Fransisco. En trea. Duktigt..! Den smakar bara apelsinjuice. Jag sätter mig hos killen som köpte drinken. Sen börjar hans kompis ragga på mig. Sen börjar HANS kompis ragga på mig. Sen börjar en norrlänning ragga på mig. Sen börjar drink-killens kompis kompis (eller det kanske var han som köpte drinken?) ragga ännu mer och vill att vi ska ut och röka. Det vill inte jag. Jag vill vara lite med Josefin. Jag går till dansgolvet med henne och hennes nyfunna vän som jag hunnit språka lite med i baren. Drinkkillens kompis kompis följer med. Jag dansar lite med honom för att vara snäll men han försöker hångla med mig hela tiden. Jag dansar med Josefin och hennes kompis istället (Otto? Daniel? Vad hette han?). Sen stänger stället och vi går ut. Josefins kompis börjar stöta på mig. Jag åker hem. På bussen träffar jag steffi och hennes syster. Sen träffar jag en söt kille som jag stöter på. Fnittrar och har mig. Vi byter nummer och skickar var sitt SMS. Sen har inte han hört av sig. Svin. Ja ja. Jag är hemma vid halv fem.
Lördag: Jag vaknar med ont i hela kroppen. Speciellt där jag har tryckts mot kravallstaketet. Klockan är väl tolv på dagen och jag masar mig upp och städar. Far och Jeanette har nämligen planerat att ha en liten inflyttningsfest och då gäller det att huset är jättestädat så alla tror att man bor så hela tiden. Sen byter jag om och blir vacker som en nyponros. Klockan tre, prick, när vi "öppnar"(..?) så kommer första gästen. Det är rätt lugnt första timmarna men sen strömmar mer och mer folk in. Jag öppnar dörren, ler, visar runt, hälsar, ler, småpratar, torkar vinfläckar, ler, hälsar, ler osv osv tills klockan är typz elva på kvällen. Sista timmarna har jag då dock mest spenderat med min käre bror. Då slipper jag le krampaktigt utan kan skratta besinningslöst eftersom han är så rolig. Sen ler jag inte eftersom vi pratar om allvarliga saker. Sen har vi sällis till stan efter partajet och jag åker hem till David som har utflyttningsfest. Hinner vara där i kanske en kvart innna Josefin blir rastlös och vill ut och göra stan. Jag följer snällt med. Först tänker vi gå in på nåt ställe på hornsgatan men orkar inte bråka om 20årsgränsen. Ingen idé när det är så lite kvar. Lika bra att hålla ut så det känns värt när dan kommer. Vi drar istället till Tech Noir och det verkar först som om de ska stänga två pga av att sommartiden infaller. Så är inte fallet. Vi är kvar tills det stänger och drar därefter på efterfest på S:t Eriksplan. Där vankas det dans, dans, dans och vid sex? sju? på morgonen lämnar vi festen med värkande fötter. Jag rör mig hemåt då tunnelbanan precis börjar gå, och så även bussen hem. Får vänta länge på respektive och somnar på bussen hem. Kommer hem vid sju-åttatiden någon gång. Somnar som en sten.
Söndag (förra, alltså. Inte igår, utan söndagen innan osv):  Packa satan. Vaknar vid tolv och har ont överallt. Trampdynorna värker som aldrig förr, benen likaså och alla tårna. Ont, överallt. Stel som en pinne eller pensionär. Masar mig upp och gör en macka och bänkar mig framför youtube hela dagen. Inget annat klaras av. Utom det sista jag gör på kvällen när jag packar mina saker till åre.
Måndag: Vaknar 05:00. Går upp, jag och pappa sätter oss i bilen med packning, skidor och min matsäck. Åre hägrar flera timmar bort. Parkerar vid centralen och tar tåget och påbörjar en åtta timmar lång resa, med två fjortisar bakom oss som säger "hora" till sina småsystrar. Sen kommer Mongomentalgänget på i Borlänge. De gör konstiga ljud hela resan igenom. Sen är vi framme. Vi kliver av och blir hämtade av en hurtig kille vid namn Magnus. Innan jag hinner fatta nånting har jag hyrt ett par skidor och en hjälm. Och pjäxor. Och stavar. Vi kommer till den kanonfina stugan och gör oss hemmastadda. Badar bastu. Går ut och tar en bärs, njuter av livet. Jag och farsan. Farsans kollegor lagar jättegod mat och jag deckar i sängen.
Tisdag: Ut i backen. Det blir en kanondag med en miljon ton solsken i backen och vi åker asmycket skidor. Vi åker upp till Åreskutan och äter en våffla. Hur många har ätit en våffla på 1420 möh? Tuppenja! Sen åker vi "hem". Jag och farsan går ut och käkar och tar en bärs och kommer hem vid elva-tolvtiden. Jag har sjysst tvättbjörn-bränna i fejan. (Tempusbyte igen, jag vet ej varför). Pappa hittade på ett jätteroligt hyss. Det slutade med att fyra strålkastare slocknade för att inte tändas igen. Vi fnissade och skyndade hem. Det var ju första april också. Jag lurade pappa och fejkade ett samtal från ungdomsmottagningen. Han blev rejält skraj.
Tisdag: Sista dagen i Åre för mig. Jag och pappa hittade ett sjysst område med en massa gröna och blåa backar som vi kunde åka störtlopp i. Det gjorde vi. Det var grymt. Vi åkte så länge att vi nästan inte skulle hunnit tillbaka. Hehe. Det var nästan lite klantigt gjort. Jag packade lite och drog till tåget. Nattåget som skulle ta mig till stockholm. Det kändes lite nervigt, men när jag sett min lilla brits osv var det lugnare. Jag hade införskaffat två ton skvallerblaskor också. Tåget åkte och jag tog ett glas vin i bistron. Det skulle jag inte ha gjort. När jag skulle lägga mig blev jag åksjuk (jag som aldrig blir åksjuk...!). Det krängde fram och tillbaka och jag mådde så illa så att jag var tvungen att gå till toaletten och kräkas. Hoppas ingen märkte nåt. Hade de känt min andedräkt hade de nog märkt nåt. Det var jätteäckligt. Nägra skitjobbiga, bullriga killar gick på nånstans och pratade högt. Jag blev förbannad men jag sov räv så jag fick muttra tyst i huvudet. Sen lyckades jag väl somna på något vänster iallafall.
Onsdag: Allmän väckning 06:30. Samla ihop sig och åka hem. Jag fick två timmars sömn till när jag drog hem och det var värt. Sen gick jag upp och duschade och gjorde mig fräsch. Det vankades Grönan-möte. Det var alltså infomäte och fotagrafering osv på grönan. Kul att se gamla Grönan-veteranerna igen! Kul att höra om alla coola nyheter samt kul nytt koncept de har kommit på för oss medarbetare. Osv. Sen drog jag hem och åt lite och sov.
Torsdag: Vaknade och snoozade alldeles för länge som vanligt. Jag är grav missbrukare av den jävla funktionen. När jag gått upp och klätt på mig osv hittade jag en kastrull i köket med sallad i. Den hade stått där sen lördagen (festen). Jag tänkte att det var lika bra att diska den. Det var det vidrigaste jag gjort. Jag började med att hälla salladen i sopen. Det var ju ett lager sallad. Sen var resten en grön gegga som luktade kräks. Det är inget skämt. Kräks. Jag stod och kväljde över diskhon medans jag fylklde kastrullen med vatten. Sen sprang jag. Sen jobbade jag osv. Sen kom jag hem, bävandes för denna kastrull. Kommer det lukta illa? Jag satte på vattnet och lät det skölja över medans jag gick på toaletten, bytte om, småpysslade. Sen när jag återvände var det inte så jättejobbigt eftersom att det mesta äckliga hade sköljts ur. Jag diskade, städade lite.
Fredag: Jobb, inget speciellt. Sen träffade jag Ella i stan och vi kollade i en massa affärer och mötte upp Annika. Vi köpte ansiktsmasker och hårslingning. Sen bar det av hem till kära Ella  för en riktigt corny tjejkväll. Vi köpte ett ton snacks, käkade middag, gjorde ansiktsmask och Ella slingade mitt hår. Sen snackade vi lite och sen kollade vi på Magiska Systrar och svullade. Sen åkte jag hem. Det var GRYMT askul!
Lördag: Vaknade hemma, fick ett ryck och städade hela huset. När det var skinande rent ringde Linn och vi planerade för kvällen. Jag började göra mig iordning och fick panikångest. Först klädångest. Sen när jag sminkade mig fick jag panik för att det aldrig blev rätt, jag började skaka och blev arg och det slutade med att jag tvättade ansiktet och gjorde om medans jag hela tiden mumlade till mig själv att vara lugn. Blev klar till slut. Då var det rätt bråttom in till stan, men på bussen ringde en person som ska förbli anonym och ville ses. Jag kände att det behövdes så jag var tvungen att göra en lucka i agendan. Vi gick lite på S:t Eriksplan och snackade lite om sånt som behövde snackas om. Det var skönt att få det ur luften och vå båda var på samma plan efteråt. Sen mötte jag upp Linn vid Medis och vi drog till Ylva som hade 20årsfest. Det var grymt, gamla Rytmus-polare, öl och svingod mat. Awesome! Sen drog vi till Söderhof och jag och Linn tänkte dra vidare till KGB men de stängde. På vägen sprang jag på Erikk och Phille som på något konstigt sätt känner varandra. De satt utanför Ace och rökte. Det var kul! Erikk var det längesen jag träffade nu. Även Kris och David var där (i vanlig ordning). Sen hade jag och Linn sleepover hos mig.
Söndag (Igår): (Tempusbyte) Jag och Linn gör Egg 'n' Bacon och segar till fem då vi drar in till stan. Väl där möter vi upp hennes kompis från nätet och vi går en promenad i stan (från slussen till hötorget - tre fucking stationer!) innan vi tar en mysig söndagsfika på Pierrot. Jag var på mys-söndagshumör. Det var klockrent. Sen såg vi The Eye med Jessica Alba. Den var bra, tyckte jag. Lite mys-rysare sådär. Det var några ägg som bråkade på biografen bara så de fick avbryta filmen och reda ut det inför allas åsyn. Lite konstig grej. Sen åkte jag hem och nu är det ju mpndag i gen osv bla bla bla yeey slut på det megalånga inlägget!

Strange as it may seem

så är jag sjukt pepp på ikväll! Min bästa vän fyller 20 bast och det ska firas satan. Synd är ju bara att jag inte riktigt hinner fixa en jättesjysst outfit. Är ju på jobbet nu och det blir väl inte alltför sent osv. Yeah vi får se.
  Jag har fått så konstiga matvanor! Jag äter inte så mycket. Två mål om dagen högst, om ens det. Typ två halva mål. Har ont i magen. Undrar om den gör uppror.
  Töntig redogörelse för förra veckan kommer.

Kort info:

Jag var rätt kär i E-Type när jag var en liten knodd. Nu vet ni det!

Om mitt nygamla Tetrisberoende

Som ni hör är jag back on track. En rad händelser har lett till detta - jag är återigen uteslutande beroende av Tetris. Ni vet, spelet där små olikformade klossar trillar ner mot ett golv och så ska man lägga dem i jämna rader, och när man fått en hel rad så försvinner den. Eller, får man fyra så försvinner dem. Det kallas att göra en tetris. När man får ner fyra rader på samma gång. Det får jag ganska ofta. Det är det största antalet rader man kan få ner på en gång. Jag kommer hursomhaver in i perioder lite då och då när jag är helt besatt av tetris. Jag spelar Tetris överallt, hela tiden - och inte vilket tetris som helst. Nej, tetris i mobilen duger inte ens nästan. Det ska vara tetris på mitt gigantiska, gula, uråldriga Gameboy från tidigt nittiotal. Tetris som jag kan utan och innan. Jag är så besatt att jag t o m ibland sitter och lyssnar på tetrismusiken utan att spela, urskiljer stämmor och toner. Det är så vackert. Jag och tetris, vi funkar rätt bra tillsammans må jag säga. Ganska bra grej, med tanke på att jag håller på att bli fruktansvärt sjuk nu igen. Febern och förkylningen hade knappt försvunnit förrän de återvände den här gången. Jag är så trött på det. Jag har ju inte tid att vara sjuk. Jag har inte råd heller.
  Jag har ju varit i Åre och så. Uppar snarast om det. (Hatar förkortningen "uppa" egentligen)

RSS 2.0