Lägesrapport kolon

Sitter för närvarande hemma hos min fantastelusiske bror.
  Inatt drömde jag att jag slog en tjej med en hammare. Men det var för att hon hade varit elak och låst in mina vänner i en källare på en festival. Sen släppte jag ut dem och slog henne med en hammare. Jag slog henne i huvudet flera gånger och det var verkligen jobbigt, det tog emot och jag hatade att göra det men jag var tvungen. Målet var att träffa näsbenet, vilket jag gjorde, och hon blödde. Fyfan, det var hemskt. Jag mår dåligt när jag tänker på det.
  Igår var jag lite bakis. Jag hade druckit tre öl kvällen före och var i proportion till det, onödiogt mycket bakfull. Jag cyklade för första gången på kanske fem år igår också. Det var lite vingligt först, men sen gick det bra. Fan vad roligt det är att cykla och vad fort det går! Det hade jag glömt. Jag hade hjälm på mig.

Se där!

Ny design och så på blogg.se, bra, fint. Bra så.
Har börjat på grönan nu och därmet isolerat mig så smått på senaste. Jobbat, åkt hem. Vaknat, jobbat, åkt hem. Sovit, kanske gått på stan, jobbat, kanske träffat Harpa, kanske träffat Jos, kanske träffat mamma, jobbat. Jag har en sådan period nu, en sådan i vilken jag behöer lugn och ro. Jag har inte varit ute på säkert en månad. Det känns bra. Jag har ingen ångest för det, tvärtom. Har ingen lust nu.
  Jag skulle kunna skriva en hel bok om gröna Lund nu, om hur ett gäng killar, äldre än jag, lurade av en döv, tanig, oerhört söt nioårig döv flicka hennes vinst i grodan, skulle kunna skriva om glädjen i att efter många om och men lyckas lokalisera henne, jaga ner henne och ge henne hennes vinst, få se lyckan i hennes ögon och hur jag då började gråta. Jag skulle kunna skriva om skillnaden mellan oss på gröna lunds spel & butik och MP games (som har alla chokladhjul b la) och om hur jag har klurat ut att vi är som två olika mammor. Vi är den hårda men ganska rättvisa (eller?) mamman som håller på våra (ganska hårda) regler och inte tummar fö någon (hur mycket du än tjatar. Det innebär: Inga gratis spel, inga oförtjänta vinster). Om hur MP Games är den snälla mamman som lägger huvet på sne och säger "Äh. Vafan. OK då!" och barnen blir glada men bortskämda. Vi uppfostrar våra gäster medans MP skämmer bort dem. Hade det bara varit MP - who knows - kanske hade gästerna varit gladare, hade vi haft monopol på alla spel - kanske hade gästerna betett sig bättre. Vad är egentligen viktigast, hade jag kunnat muttra över, men jag orkar inte och det är scrubs på TV. Men jag lever! Tänkte bara tala om det. Men jag orkar inte riktigt med internet just nu.

Hej hörrni!

Hej. Jag vet att jag är sämst på att uppa på helgerna, och jag kommer absolut inte bättra mig. Jag har ett LIV. Jag GÖR sake rpå mina helger. Går nästan aldrig ut på nätet om jag inte är på jobbet. Hehe. Fast det kommer bli sämre med det också eftersom att jag börjar på grönan nu. Nu! Nu börjar jag på grönan! Jag jobbade i fredags. Stod i pilen. Fem-kamps-spel. De tverkade som att den kvällen skulle ALLA femkampare dit. Japp! Tre timmar var det konstant jättemycket att göra. Det var kul utom alla som ksulle ragga på en lite sådär smidigt. Det stör ganska mycket. Jaja, nog om det. Har tagit en lugn och så gott som vit helg nu igen. Håller jag på att tappa stinget? Nej. Jag bara vill ha det såhär just nu. Det är skönt. Jag mår bättre än på länge. Sådeså! Nu mår jag toppen. Var på sturebadet med mamma och sen åt vi en giant räksallad på Tures. Så jävla härligt. Mamma, älskar dig!
  Nu dör snart batteriet. PUSs!

RSS 2.0