Idag kom grejerna från Asos!!

Det tog bara en dryg vecka ( vilket var snabbt tycker jag, med tanke på att de levereras från england), och storlekarna var lyckligtvis rätt. Lite märkligt bara att 8:orna passade sjukt bra, nästan lite för stora medans 6:an kändes större... fast den borde vara mindre. Skitsamma, jag är bara glad att jag kan få på mig kjolarna, att jag kan äta i dem utan att de spänner åt och sitta i dem utan att få bulldegs-magen allan. Tack Asos!
  Tårt-kalas i helgen! Alla som tackade ja kom, jag hade bannemig planerat helt felfritt så alla tårtorna gick nästan åt, men det räckte gott och väl till alla, och som jag förutspådde gick maräng-och hallonmoussetårtan åt fortast, så turligt nog hade jag bakat två av den. Alla verkade ha trevligt och jag fick vagnslaster med grejer till lägenheten, av mamma och anders fick jag mest grejer till balkongen. Helt underbart, min balkong kommer bli min lilla fristad nu. det kommer bli så jefla vackert. Jag älskar att fylla år för man får så mycket blommor. Jag älskar blommor, för ofta behövs inte mer än så för att piffa upp ett rum.

Idag fyller jag år!

Så alla som läser måste säga grattis. Hurra hurra, sweet 21.

När man bildgooglar "nostalgi"...

...får man först och främst fram en massa gamla glasskartor. GB-nostalgi, ni vet. Tänka sig, att glass har en sådan inverkan på oss, att det främst är glass som gör en nostalgisk (jag vet, jag överanvänder ordet nu, men jag kommer inte på ngn synonym), och inte t.ex tv-program eller kläder. Kommer det att vara samma sak om 20 år, tror ni? Vad har störst inverkan på oss och generationerna under oss? Kollar man på exempelvis barnprogrammen och barnfilmerna idag är de så sinnessjukt annorlunda från de som vi såg på (med "vi" menar jag vi kring '88). "Våra" barnprogram och filmer var, i min mening, långt ifrån lika våldsamma och komplicerade som de som sänds idag. Disneyfilmerna som görs idag är aldrig bara mysiga sagor, utan allting är hysteriskt och knäppt och jag undrar om barnen verkligen förstår? Ja, men tänk t.ex "Robin Hood", "Svärdet i stenen" och "Lejonkungen". Görs det något liknande idag? Något med samma harmlösa charm? Något som inte genomsyras av ironi, utan fokuserar på att berätta en historia, en saga? Har jag tappat er här? Jag är orolig för våra generationer! Allt för få vet vad "Oliver och gänget" är!






Suck. Nä. Jag är nog bara gammal och inskränkt.

Mode-inlägg (fast ni säkert hatar sånt)

Talade jag om att jag beställde garnment från Asos i fredags? Det gjorde jag iaf!!!1 De hade knall-rea och jag fick dessa tre för under 250 spänn (sammanlagt, givetvis):


Eller hur!? Fatta att de inte ens kostade 80 spänn styck... Jävla kap, i say! Nej, kolla in Asos rea nu!
Det absolut bästa är ju att de shippade varorna i måndags, så jag hoppas på att de är levererade till imorgon när det är min föllsedag. Glöm inte att gratta mig! Heh.
Puss and out, fashionlovers!
PS. det är väl inte ute med rosa, blåa paljetter och svart tyll?? *PaNiK!!!1*

Jag har precis handlat på nätet...

...tre heta kjolar från Asos blev det. En Rosa i fantastiskt fluffigt material med en rosett fram, en underbar paljettkreation i blått och svart samt ett svart tyll-monster som jag hoppas på att våga använda. Sammanlagt för alla tre blev det 234 spänn. Överkomligt, tycker jag. Särskilt som man är pank men i lite behov av nya kläder. Så kan det gå, nu ska jag shoppa en flarra billigt vin till mig och Jossan som vi ska smaska på! Over 'n' out.
PS. Fan, jag gillar det här med nätshopping. Spänningen i vardagen och så vidare.

Kaffe!

Det kickade in! Jag är pigg som en lärka! Den här dagen artade sig ändå, och jag har hittat tillbaka till min gamla livskamrat Kreuz Affe, även känd som K.Affe. Jag som t o m smetade in lite plumping gloss i ansiktet för att se riktigt förkyld ut, haha! Nu vettefan om jag någonsin kommer att se klok ut igen. Starka grejer, det där.





Jag undrar vad som händer om man äter plumping gloss..?

Misann, minsann!

Fun fact: smetar man plumping gloss på armen blir det en röd fläck där efter ett tag.
Mitt ansikte gör ont.

Jag får ont i halsen...

...av mitt plumping lip gloss. Det ni! jag försökte nyss överdosera (av ren tristess) för att se vad som hände, och se där! Halsont, hello!
F ö suger mitt liv lite just nu eftersom jag inte kan få o******, eftersom att varje gång jag är på väg dit så börjar mitt huvud spränga, bulta och skrika av värk. Kul! Undrar när jag kan få njuta lite igen?
Utförde nyss ett experiment också, jag placerade lite plumping gloss på armen för att se om det blir rött. Återkommer snart med detaljer.

Snatteri

Jag och min bror messade just lite om ett jobb vi haft gemensamt. Jag frågade honom varför de hade skapat det jobbet, för att plåga anden ur mig kanske?
  "Det jobbet är straffet för snatteri i vissa länder", löd svaret. Det förklarar en hel del. Det jobbet utplånar en av tråkighet. En stenbumling är rolig i jämförelse.

Kaffe

Har gjort mig en liten latte på två dubbla, extra starka espresso från vår kaffemaskin på jobbet och toppat med lite laktosfri mjölk (egentligen bara för att kunna svepa det direkt).




När fan börjar det verka egentligen? När får jag bli pigg?

Jag hatar min datormus.


Jag avskyr...

...att vara vänsterhänt, avskyr hur bläcket alltid fastnar på sidan av handen när jag skriver, blocket blir fläckigt. Jag avskyr att säga samma sak flera gånger om varje dag. Jag vill använda min röst till att sjunga och leverera mig, inte leverera inövade repliker som ingen bryr sig om och ingen förstår. Jag avskyr att min mun ibland är som paralyserad och att jag inte ibland kan uttala orden som jag vill. Min tunga hänger inte med mitt tal, och jag sluddrar. Det är så jävla fult, när man sluddrar. Jag vill tala rent och svävande, tydligt, artikulera. Men jag är för trött.
  Tröttheten, den gör mig handikappad. Jag kan inte fokusera, jag är irriterad och jag vill gräva ner mig i svala bomullslakan och bara blunda. Ligga stilla. Inte tänka. Stänga av. Alternativt: Sätta på en iq-befriad film och bara svepas med. Gråta till "Pretty Woman". Inte jobba. Inte sitta här och låtsas som om jag gör något vettigt fastän alla vet att jag inte gör det. Fastän alla vet att det inte kommer bli något av det jag gör. Försöker göra.
  Men. Jag. Behöver. Pengarna.

Stolligt

Är jag stollig? Beskriv mig med ett ord.

Jag vill vara speciell

Jag vill vara speciell. Det har alltid varit som en strävan för mig, att känna mig utvald, unik. Att sticka ut är för mig oerhört viktigt. Kan jag "knixa till det" så gör jag det. Hade jag fått ha caroline.dickseluring(at)blablabla.com (OBS! Blablabla är ett figurerat jävla företagsnamn, hör du det din jävla snoppkuk) som jobbmailadress hade jag haft det, även fast det skulle vara så fruktansvärt jobbigt att bokstavera om någon frågar.
  Jag har f ö ett sådant namn man alltid måste bokstavera, det finns krux lite här och var. Caroline Dickson heter jag. Med C i början och E på slutet i Caroline, och Dickson med ck och ett s. Ja, iallafall. Det här med speciell, va. Vill alla det? Vara speciella? Vill du det?
  Puss på fina sambo-roommate Joakim

Ja ja ja...

Fi fan.
Jossan fyllde år igår! Mitt lilla äppelskrott. 21 år och asgammal. Grattis <3
Vi gick först till TGI Fridays och drack en bärs. Sen drog vi till O-baren där ett band hade spelning. Det var förjävla kul! Träffade grabbarna i H.E.A.T vilket var skitroligt, för dem har man ju i princip inte sett sen vi gick gymnasiet (spillde lite JD och Cola på Eriks byxer bara, vilket kanske egentligen inte var så roligt för honom). Det blev lite Whiskeys och Cola ända tills jag drog vid ett för att hinna med tunnelbanan. Jag försökte mig även på en fylleringning, vilket lyckligtvis misslyckades eftersom att jag dels ringde fel, och på felringningen inte fick något svar. En JÄVLA tur det. Jag tackar min lyckliga stjärna. Nu måste jag bara fort komma på vad jag "ville" om han ringer upp mig och undrar vad fan jag ville honom klockan halv ett på en tisdag. Förslag?
Jag vaknade 5 min innan jag skulle gå till jobbet idag, PÅ sängen med jackan på mig. Så det sög, lite.
Nu måste jag jobba här, men underbart att ni lyssnade!
PUSS!

Ja men vesst!

Sitter på jobbet o tjötar i telefon vettu. Helgen blev vild och galen. Flyttade hemifrån för en dryg vecka sen.

Vad mer vill ni veta, vänner?

RSS 2.0