OK

Nu sammanfattar vi jävligt fort här. Jag var på stureplan i helgen och drack gratis champagne, vilket var kul - men jag saknade söder. Jag har jobbat lite och det behövdes. Jag ska antagligen flyta till bergshamra med Jocke den 1:a april, det känns bra. Och lite sorgligt för jag kommer sakna mamma och pappa när jag bor inte hemma hos någon av dem. Nu ska jag jobba på min artistkarriär; ska fixa ihop ett bra portfolio samt klura ut vad jag ska spela in för musikmaterial.
  Så! Det räcker väl för ett tag?
  Det är så roligt att jag alltid försöker starta små "grejer" här på bloggen som jag aldrig fullföljr. Jag är en fruktansvärd bloggare.

Jag drabbas av ett plötsligt illamående...

Nu ska jag göra mig klar till ikväll. Akta dig, vad snygg jag ska bli.

yoghurt...

...funkade bara bra. Men jag kom för i helvete på det själv så kom fan inte och kräv ett jävla tack från mig, ohjälpsamma jävlar!
  Jag älskar att få utbrott för småsaker.

Metall?

Nu har jag precis duschat. Låtit det heta vattnet sakta strila över naken hud... tills kallvattnet tog slut och jag svor för mig själv.
  Ni vet, den här metalliska känslan som kan infinna sig i halsen och bröstkorgen "dagen efter", hur blir man av med den? Jo, ni vet hur jag menar, det sitter som en klump och så smakar det metall när man andas och man mår illa. Så. Säg nu hur jag ska bli av med det, för jag gillar det inte.

Annars då?

Annars är det bra. Jag har gått ut varje kväll sen i tisdags, ska ut ikväll och på söndag också. Vad händer med mig?
  Jag och min vän Andrea gjorde, i vår mening, asroliga filmer igår när vi satt hos henne och filmade med hennes lilla webbkamera. Ni får bli medlem i vår grupp på facebook; Sagan om Margit Estman, så får ni se vad det är all about.
  Jag SMS:ade med Australien i gårnatt. Matthew, närmare bestämt. Han skrev ett såntdär Alla Hjärtans Dag-SMS till mig, jag tackade men skällde på honom för att jag lät som ett sånt där SMS som man snor på nån site. Han skrev att det itne alls var så, jag trodde honom och skrev att jag saknade honom och han skrev "aaawh" och att han saknar mig också, och sen skrev han att antingen får jag hälsa på eller så ses vi när han flyttar till Berlin. Jag skrev att jag itne har råd att hälsa på, det är så dyrt att flyga. "I'm poor. I hate poor". Sådär, det ville ni säkert inte veta men nu blev det så ändå.
  "Carro, vad har du gjort den här vilda partyveckan då?"
 
Jo, tackar som frågar. I tisdags var jag på standup med Thea och Sille, vilket slutade med utgång till Anchor. I onsdags träffade jag Rakel och vi satte oss på Charles Dickens med Erik, Ida och hennes kille Kaj. I torsdags hade jag föreställning, och efter det gick vi på mingel på mosebacke med en massa filmare och skådisar osv. Jag hängde mest med en kille från teatergruppen och vi gjorde fnissande erkännanden och avslöjade en massa privata saker för varandra. I går träffade jag Älskade Ella och vi åt middag här hemma först, sen gick vi till Marie Laveu och tiggde till oss drinkar, jag drack inte ens upp min. Ikväll ska jag förstås hem till mormor, sen ska vi kusiner ut till Café Opera och imorgon ska vi ha middag här hemma med kompisar till mamma, sen ska jag förmodligen ut igen, till Café Opera denna gång också. Det är ju, som bekant, ett ställe som jag inte går till särdeles ofta, men det kan nog bli roligt. Har ju alltid kul med kussarna liksom.
  Så ser den ut, veckan som inte är klar än!
  Vad gör ni?

Dagens Sex...

Jag måste börja med lite regelbundna grejer här i bloggen, jag är ju så fruktansvärt dålig på det där. Jag häver ju bara ur mig en massa skit egentligen, men nu ska det bli ändring på det här, sörrni. Jag ska börja skriva opp en lista med sex saker varje dag. Idag blir det:
Sex saker som är töntiga med mig.
1. Jag har dålig blodcirkulation, och fryser därav om händer och fötter hela tiden.
2. Jag är en obotlig mamma- och pappagris (och storebrorgris också, för den delen).
3. Jag är snart 21 år och har inte minsta plan på att flytta hemifrån inom åtminstone ett år.
4. Jag gillar svensk film.
5. Jag har SL.se som startsida på datorn.
6. Jag tycker att det är jättespännande att träffa kändisar.

Ja men hej, är det du igen?

Jag ber å det ödmjukaste om djursex (ursäkt) för det bristande antalet inlägg i min simlpa lilla blogg den senaste månaden. ANledningen är den, att jag har haft begränsade tillgångar till internet då jag varit utomlands och haft en killer time. Vill ni läsa mer om det, gå in på resdagboken och sök på carrodickson så ska ni få se på grejer.
  Vidare mår jag bra, smider planer för framtiden, och idag ska jag ut med Rakel, Ida, Sebbe, Erik och eventuellt också Roxanne. Ett härligt gammalt Rytmusgäng alltså, så det blir awesome!
  I övrigt så... ja... jobbar välan inte så mycket nu utom med skådespeleriet då, vilket är min enda inkomstkälla nu... det och barnvaktsjobb... tragiskt. Fast jag lever loppan ändå, tjoalhopp. Nä, nu är jag en tråkmåns mot stackars Rakel, så jag ska sluta med dessa ord.
  Tack för er uppmärksamhet
  Med varma, ödmjuka hälsningar
  Fröken Dickson

RSS 2.0