Jag kan inte riktigt tala om en sak.

OK, jag säger såhär: Jag är lite hypokondrisk. Det är väl vi alla. Men nu är det en sjukdom som jag är jätterädd att jag har fått. Det isar i hela mig när jag läser att ett symptom stämmer. Jag är dömd. Mer än så säger jag inte.

Kommentarer
Postat av: Toffs

Gå då för sjutton och prata med en doktor! Man ska inte oroa sig, det är då man blir sjuk. Jag vet precis hur det är, en trasig kondom för sex år sedan gjorde att jag på fullaste allvar trodde att jag hade aids och skulle dö. Tills två år senare när jag inte stod ut längre och gick och kollade. Och fick klart att jag INTE var sjuk. Så gå och kolla för att slippa oroa dig! Kram på dig!

2008-05-20 @ 16:36:30
URL: http://gilgamesh.blogg.se
Postat av: hun

Ha! jag känner igen mig. ! men om man läser läkarboken så har man heltplötsligt alla sjukdomar asså bara huvudvärk är symptomet på typ alla sjukdomar!. vad är det nu du läst?! det kanske e bäst att kolla sig så man slipper oroa sig!
kram!

2008-05-20 @ 16:39:29
URL: http://perfect.ideal.blogg.se
Postat av: Caroline

Ni har rätt båda två. Det är rätt löjligt faktiskt. Jag ska kolla upp det, men tills dess försöka att bara inte älta det så mycket, det finns ändå inget att göra. Haha jag läste på en ungdomssajt. Det suger. Då får man också läsa alla andra ungdomars panik-funderingar och det gör ju inte direkt saken bättre! Puss o kram

2008-05-21 @ 09:07:55
URL: http://dixy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0